top of page

FAQ

VELKOMMEN TIL CALLA.NO!

Vi elsker hudpleie og er autoriserte forhandlere av merkene vi selger.

Dette betyr at vi garanterer at produktet du kjøper er ekte og av høyeste kvalitet.

Velkommen!

 

Fra drøm til virkelighet. I 2017 åpnet vi de digitale portene til CALLA.NO - som en liten familiebedrift.

Calla.no startet med en ide om å skape en hudpleiebutikk samt hudpleieklinikk online. Visjonen var å tilby de beste produktene på markedet, og tilgjengeliggjøre de for alle - og samtidig spre kunnskap om hudpleie.

Eier på Calla.no er utdannet hudterapeut, og hele sortimentet er nøye utvalgt av henne, slik at du alltid kan være trygg på at du kjøper de produktene som er best for akkurat din hud.

Produktene og merkene som oppfyller hennes strenge kvalitetskrav blir kontinuerlig analysert av henne. Hun vrir og vender på ethvert produkt, gransker ingredienselistene, kjenner på konsistenser og vurderer resultatene.

De produktene som til slutt før plass i våre hyller, er vi svært stolte av å kunne tilby til deg.

Vårt mål er at du skal føle en like stor kjærlighet og glede for hudpleie, som vi på Calla.no

Fra ditt første besøk på vår side til du åpner din pakke, skal opplevelsen gjennomsyres av kvalitet og kjærlighet. Vi vil vise deg hvor mye du betyr for oss som kunde, og derfor legger vi mye tid og kjærlighet i dette pakke.

Med hver ordre finner du håndplukkede prøver eller gave eller kosmetikkveske osv. spesielt utvalgt for deg. Vi velger ut prøver som komplementerer din ordre, og håper at du kanskje oppdager en ny favoritt blant disse.

 

Si hva du mener, og hjelp andre med din omtale!

 

Når du kjøper et produkt hos oss får du muligheten til å skrive en omtale og dele hva akkurat du synes om produktet - slik at andre kan få hjelp til å velge rett. For å skrive en produktomtale må du logge inn på din konto og verifisere at du er kunde hos oss. Har du kjøpt produktet hos oss kan vi være sikre på at produktet du har brukt er ekte. Vi ber deg også om fylle inn litt informasjon om din hud før du skriver din omtale, slik at de som leser din omtale kan se etter omtaler basert på samme hudtype.

bottom of page